Servicii de internet prin satelit

RHS Company SA lanseaza serviciile de acces la internet prin satelit cu viteza de download de pana la 10 Mbps si upload pana la 4 Mbps. Tehnologia de acces bidirectionala garanteaza acelasi nivel ridicat de performanta in orice locatie, indiferent de pozitionarea geografica sau de relief: in varful muntelui, la tara, intr-un sat izolat, mic.

Serviciile sunt furnizate de StarDSL, o companie de origine germana, cu sediul central in Germania la Hamburg, infiintata in anul 2007. StarDSL este furnizor de acces internet de banda larga prin satelit, folosind serviciile Eutelsat KA-SAT, satelit aflat la 9 grade Est.

Serviciile sunt recomandate acelor utilizatori care nu beneficiaza de acces internet rapid prin fibra optica sau tehnologii wireless, precum si celor pentru care conectivitatea continua este critica, oferind astfel o metoda excelenta de back-up.

Sunt puse la dispozitie abonamente recomandate persoanelor fizice, precum si abonamente recomandate nevoilor de afaceri ale companiilor. Diferentele constau in: posibilitatea alocarii adreselor de IP fixe, porturi deschise si trafic inclus, la abonamente de tip "PRO".

Toate tipurile de abonamente sunt protejate de "FAP" – Fair Access Policy – Politica de access echitabila, prin care ne asiguram ca utilizatorii beneficiază de acces la internet de mare viteza, controland utilizarea excesiva a unui singur utilizator. Dupa depasirea unui anumit prag de volumul de date transferat (aferent tipului de abonament), viteza de acces se diminueaza, fara a se intrerupe total, aceasta fiind in continuare activa pentru transferuri uzuale, de stricta necesitate.

Mai jos regasiti detaliile tehnice si preturile recomandate de vanzare catre utilizatorii finali. Informatii suplimentare legate de modalitatea de vanzare, instalare si comisioane se pot obtine la adresa de mail: stardsl@rhs.ro.